Касетъчен инверторен климатик KAISAI KCD-36HRG32X/KOD30U-36HFJ32X

Арт. номер: 13085

 • Стилен, изчистен и тънък дизайн с 360° въздушен поток
 • Висока сезонна и енергийна ефективност: SEER 6.10 (A++) /SCOP 4.00 (A+)
 • Изключително тих за класа си: 46dB(A)
 • В комплект с безжично дистанционно управление
 • Хладилен агент: R32
 • Гаранционен срок: 36м.

 • Клас
  A++
 • Мощност
  36
 • Отопление
  11.10 kW
 • Охлаждане
  10.60 kW

4 399.00лв.
01 Функции
02 Описание
Инверторторни технологии

Енергоефективност

Охлаждане
A++
Отопление
A+
SEER
6.10
SCOP
4.00

Разработената и интегрирана инверторна технология в климатиците KAISAI спомага за намаляване на енергийната консумация и повишаване на енергоефективността на машината. Компресорите на всички климатични инсталации KAISAI са направени от масивни и здрави компоненти, които са изключително издръжливи на работа под налягане. Мощният мотор на инсталацията гарантира безотказна работа при широк работен и температурен диапазон.

partial image

Инверторен мотор на вътрешното тяло
46.00 dB (A)

partial image

Плавната работа на инверторния мотор на турбината на вътрешното тяло гарантира изключително тиха работа на климатичната система KAISAI.

8°C Отопление

При напускана на дома за по-дълъг период от време през зимните месеци, и за да се предотврати преохлаждане на помещението, KAISAI предлага полезната екстра - 8°C Отопление. При активирането й климатикът се включва в отоплителен режим, за да се поддържа стайната температура да не пада под 8°C . След това е много по-лесно да се достигне желаната температура, особено през по-студените зимни месеци.

partial image

Аварийно стартиране

Функцията позволява на климатика да стартира работа дори при проблем с някой от сензорите. По този начин се позволява на климатика да продължи работа до момента в който проблемът бъде отстранен от квалифициран сервизен екип.

partial image

Температурен сензор

Температурният сензор е вграден в дистанционното управление. По този начин се постига по-точно отчитане на температурата в помещението, защото е в непосредствена близост до обитателите. Това спомага за климатика да се настрои спрямо нуждите на помещението.

partial image

360° въздушен поток

Касетъчният модел е снабден с допълнителни странични въздушни отвори. Този специфичен дизайн е специално направен за да може да се постигне равномерно разпределение на въздушния поток на 360°. Това гарантира равномерно климатизиране на помещението и оптимален комфорт за обитателите му.

partial image

Памет на позицията на клапите

Посредством тази интегрирана функция след всяко изключване на климатичната система последната позицията на клапите е запаметена. При следващото включване на климатизатора, той ще се върне към последно зададените параметри.

partial image

Лесна поддръжка

Серията е специално проектирана за лесен монтаж и поддръжка. Само в 3 стъпки може да бъде освободена турбината заедно с кондензната вана за по-лесно измиване и сервизиране.

partial image

Засичане на теч на хладилен агент

Климатикът е оборудван с вграден газоанализатор и при евентуално изтичане на хладилен агент, вътрешното тяло ще изпише съобщение "EC" и климатикът ще се изключи автоматично. Тази функция помага от евентуално изтичане на газ в стаята и предпазва компресора от евентуална повреда.

partial image

Работа при ниски външни температури

Климатичната система е специално проектирана за работа в режим охлаждане дори при ниски температури от -15°C. Това се постига чрез специално разработената оперативна платка. Тази функционалност е от изключително значение за помещения със специфични технологични процеси където се изисква поддържане на константна температура целогодишно.

partial image

Вградена кондензна помпа

Климатичната система е снабдена с фабрична кондензна помпа. Благодарение на нея, кондензът може да бъде изхвърлян на височина до 750мм.

partial image

Чист въздух

Модерните филтри използвани в продуктовата гама на KAISAI, гарантират чист и свеж въздух в климатизираното помещение. Филтрите успяват да уловят дори най-фините частици домашен прах, бактерии и микроби, оставяйки въздуха по-чист и здравословен.

partial image

Свеж въздух

Посредством въздуховод, към системата може да бъде подаден свеж въздух, подобрявайки температурния контрол в помещението. Това подпомага и поддържането на по-свеж въздух в помещението.

partial image

Централно управление

С допълнителния контролер за централно управление могат да се свържат до 64 вътрешни тела. Това позволява централизиран контрол от една точка на целия обект.

partial image

Wi-Fi дистанционен контрол

LAN устройството позволява управлението на всички функции на климатика дистанционно от офиса, на път към вкъщи през мобилно приложение. Чрез интелигентния си контрол, виe имате достъп до абсолютно всички функции за контрол на вашата климатична система KAISAI.

partial image

Хладилен агент R32

Климатичната система работи с хладилен агент R32, който е специално разработен с цел намаляване влиянието върху глобалното затопляне, като се достига до 70% по-нисък потенциал за глобално затопляне (GWP – global warming potential) в сравнение с фреон R410A. Част от ползите на R32 е и достигането на по-високи нива на енергийна ефективност, както и по-висок потенциален охладителен ефект в сравнение с R410A. Накратко – нужна е по-малко енергия, за постигане на желаната температура и по-малко количество хладилен агент при работа.

partial image

Изкуството "KAISAI"

Изкуството да се пребориш с жегата през лятото, и студа през зимата.


03 Технически характеристики
  Мерна единица Охлаждане Отопление
Мощност kW 4.00 - 10.60 - 12.00 2.90 - 11.10 - 13.50
Номинална мощност kW 10.60 11.10
Консумация kW 3.75 2.99
SEER (сезонен енергиен коефициент) W 6.10 -
SCOP (сезонен енергиен коефициент) W - 4.00
Енергоефективност - A++ A+
Допустими граници на външна температура °C DB -15 до 50 -15 до 24
  Мерна единица Външно Вътрешно
Размери (Височина/Широчина/Дълбочина) mm 810 x 946 x 410 245 x 840 x 840
Тегло kg 66.80 27.50
Циркулация на въздуха m³/h 4,000.00 1,438.00
Ниво на шум dB(A) 65.00 46.00
Диаметър на дренажна тръба mm 25.00 13.80
  Мерна единица Стойност
Максимална денивелация m 30.00
Захранване V/Ø/Hz 230/1/50
Диаметър на тръбите (течна/газова) mm 9.52/15.90
Максимална дължина на тръбите (без дозареждане) m 65 (5)
Хладилен агент - R32
Потенциал на глобално затопляне (GWP) - 675.00
Заряд kg(CO2eq-T) 2.40 (1.620)
Размери (Височина/Широчина/Дълбочина) /Панел mm 55 x 950 x 950
Тегло /Панел kg 5.00
04 Технически чертежи

technical schema image

technical schema image

Аксесоари