• Плосък италиански дизайн за вграждане
 • Предназначен за вграден монтаж: вертикален
 • Двутръбна инверторна система с челно засмукване
 • Високоефективен преден радиаторен панел
 • Изключително компактен: дебелина 198мм
 • Възможност за комбиниране с метален панел
 • DC инверторен безчетков мотор на вентилатора

 • Отопление
  5.90 kW
 • Охлаждане
  4.85 kW

1 795.00лв.
01 Функции
02 Описание

Изкуството да се слееш с интериора

Конвекторите за вграждане Bi2 Naked се сливат с интериора и са като малък отпечатък, част от дизайна на помещението. Стилно прикритият високоефективен конвектор разполага с мощности от 1.05kW of 5.90kW. Устройството се предлага както в лъчисти (SLIR), така и в традиционни модели с конвекция (SLI) и има два режима на работа: отопление и охлаждане. Лъчистите модели предлагат допълнителни предимства като статична работа (с изключен вентилатор) за максимален комфорт, без шум и възможност за контролиране на естествената конвекция и излъчване.

partial image

Olimpia Splendid - ефективни решения

Вентилаторните конвектори Bi2 се предлагат с опция лъчисто отопление, включваща нагревателен панел и серпентина. Те превъзхождат другите лъчисти системи на пазара със своите усъвършенствани характеристики: по-висока мощност на излъчване поради по-висока средна повърхностна температура, повишена естествена конвекция и опция за тиха работа с изключен вентилатор.

Лъчистите вентилаторни конвектори осигуряват сравним комфорт с подовото отопление, но предлагат повече гъвкавост, по-ниски разходи за монтаж и по-рентабилна работа, особено в топъл климат. Графиката показва резултати от проучване, поръчано от Olimpia Splendid, което сравнява производителността на двете системи.

partial image

Равномерна работа за домашен комфорт

Дизайнът на вентилатора на конвектора Bi2 и електрическият мотор (управляващ неговата скорост) осигуряват равномерно разпределение на въздушния поток и постоянна температура в цялото помещение. Гамата предлага два режима на работа: отопление и охлаждане с принудителна конвекция. SLR/SLIR моделите с лъчиста технология на Olimpia Splendid също имат режим на отопление, който работи в статичен режим (с изключен вентилатор), разчитайки на естествена конвекция и излъчване от предния панел, осигурявайки максимален комфорт без шум.

partial image

Лесна поддръжка

Вентилаторният конвектор е проектиран с фокус върху удобството за поддръжка.  Въздушните филтри са разположени на лесно достъпно място и се свалят, което прави почистването и поддръжката лесни, дори при моделите за вграждане. Тази функционалност гарантира, че устройството остава в добро работно състояние и удължава живота му, което го прави практична и ефективна опция за всяко домакинство, офис или администрация.

partial image

Патентована лъчиста радиаторна технология

Вентилаторните конвектори на Olimpia Splendid Bi2 се предлагат и с лъчисто отопление, което включва тръбен нагревателен панел в допълнение към въздушния топлообменик, което го отличава от другите конвектори налични на пазара. Устройството осигурява подобрена производителност с по-висока излъчена мощност поради по-голямата си повърхностна температура. Това води до усилване на естествената конвекция, което прави конвектора по-ефективен. Освен това уредът има възможност да работи в статичен режим, с изключен вентилатор, осигурявайки пълна тишина за по-комфортна среда. Тези характеристики правят вентилаторните конвектори Bi2 с лъчиста технология предпочитан избор в сравнение с други подобни лъчисти системи.

partial image

Гъвкава възможност за монтаж

Вентилаторните конвектори Bi2 предлагат гъвкави възмоности за монтаж. Всички модели могат да бъдат монтирани на пода или ниска стена. Модификацията SL с конвенционална конвекционна технология са подходящи за монтаж и на таван.

partial image

Вграден монтаж в стена с преден панел

За да се монтират в стената конвекторите Bi2 Naked имат нужда да бъдат допълнително оборудвани със следните аксесоари:

 • рамка за вграждане
 • затварящ преден панел

partial image

03 Технически характеристики
  Мерна единица Стойност
Модел - Bi2 Naked SLIR1600
Отоплителна мощност (40/45°C) kW 5.05
Воден дебит (40/45°C) l/h 864
Хидравлично налягане (40/45°C) kPa 38.80
Отоплителна мощност (50°C) kW 5.90
Воден дебит (50°C) l/h 840
Хидравлично налягане (50°C) kPa 35.70
Отоплителна мощност (70°C) kW ~9.52
Воден дебит (70°C) l/h ~512
Хидравлично налягане (70°C) kPa ~26.40
Обща охладителна мощност kW 4.85
Осезаема охладителна мощност kW 3.50
Воден дебит l/h 840
Хидравлично налягане kPa 41.00
Захранване V/Ø/Hz 230/1/50
Вместимост топлообменик l 2.50
Вместимост радиаторен панел l 0.57
Максимално работно налягане bar 10.00
Шумови характеристики мин. dB(A) 39
Шумово налягане dB(A) 31
Максимален въздушен дебит m³/h 820
Минимален въздушен дебит m³/h 490
Диаметър на тръба inch Евроконус 3/4
Минимална електро консумация kW 0.006
Максимална електро консумация kW 0.029
Размери (Височина/Широчина/Дълбочина) mm 599 х 1180 х 198
Тегло kg 21.00
04 Технически чертежи

technical schema image

technical schema image

technical schema image

Подобни продукити
Аксесоари