• Модерен и ефективен дизайн за по-добра защита
  • Дължина на завесата: 1.50м.
  • Топлоносител: без топлоносител
  • Силен въздушен поток и монтаж до 4м. височина
  • Олекотени с ниско ниво на шум
  • Възможност за хоризонтален и вертикален монтаж


1 099.00лв.
01 Функции
02 Описание

Невидима въздушна бариера

Въздушните завеси Sonniger GUARD създават невидима въздушна бариера за външния въздух, осигуряват комфорт и спестяват пари. Те намаляват разходите за климатизация и отопление от 2 до 2.5 пъти. Поддържат стаята топла през зимата и прохладна през лятото, като не позволяват навлизането на външен въздух през входните врати и елиминират възможността от течение. Това допълнително предпазва от прах, насекоми и неприятни външни миризми.

partial image

Завеси без топлоносител

Завесите без топлоносител са оптимално решение за помещения, които вече са оборудвани с централизирани системи за отопление и климатизация. Завесата предотвратява проникването на уличен прах, насекоми и неприятни миризми.

partial image

Мощен вертикален въздушен поток

Едно от основните предимства на завесите SONNIGER GUARD е мощният въздушен поток. По този параметър завесите GUARD изпреварват с 10-30% подобно оборудване на други производители. Благодарение на мощния концентриран поток, завесите SONNIGER GUARD могат да се използват в отвори с височина до 4 метра.

partial image

Хоризонтален въздушен поток

SONNIGER GUARD запазват своя мощен въздушен поток и при вертикален монтаж. Хоризонталната въздушна струя позволява уредите да се използват за отвори с широчина до 4 метра.

partial image

Устойчив и здрав корпус

Въздушните завеси от серия GUARD са изработени от издръжлив корпус от немска звукопоглъщаща полипропиленова пяна PPT ®, устойчива на влага и топлина.

partial image

Стилен преден панел

Лицев панел от стоманена ламарина с антикорозионно галванично покритие и прахово боядисване. Без празнини или видими винтови връзки.

partial image

Безчетков електродвигател

Трискоростен нискошумен двигател със защита от претоварване. Медната намотка осигурява висока ефективност и мощен въздушен поток. Работа в екстремни условия - работен температурен диапазон от -30 до +140. Висока надеждност - гарантиран експлоатационен живот от 30 000 часа.

partial image

Турбина от метакрилат полимер

Леката конструкция осигурява мигновено постигане на зададената мощност на въздушния поток при включване на уреда, намалява стартовия ток и повишава общата надеждност на уреда. Специалната форма на ламелите намалява шума, напълно елиминира резонанса на конструкцията и гарантира оптимална форма и обхват на въздушния поток.

partial image

Гъвкави опции за монтаж

Колкото и сложно да е вашето помещение, SONNIGER разполага с оптималния вариант за монтаж. Завесите могат да се монтират хоризонтално и вертикално, може да се използва каскадно надграждане и да се имплементира технология Active Protection.

partial image

Система "Активна защита"

Работата на системата "Активна защита" включва използването на въздушна завеса, оборудвана с топлоносител в основата на модула и над завесата без топлообменик. Благодарение на това решение топлият въздух ще се придвижи към горната зона на вратата, осигурявайки температурен комфорт на нивото на потребителя.

partial image

Модулни комбинации

Колкото по-дълга е въздушната завеса, толкова по-трудно е да се монтира и поддържа. Затова SONNIGER произвежда завеси GUARD само с дължини от 1, 1.5 и 2 метра. За широки или високи отвори се сглобява завеса с необходимия размер от стандартни модули за завеси. Това подсигурява гъвкавост при селекцията на правилния размер за да се отговори на индивидуалните нужди на бизнеса. Модулната комбинация е задължителна за работата на система "Активна защита" .

partial image

Wi-Fi контрол "SONNIGER"

Продуктът може да се управлява дистанционно през Wi-Fi посредством приложението на SONNIGER. Това е опция, която изисква закупуването на модулен панел Intelligent Wi-Fi.

partial image

03 Технически характеристики
  Мерна единица Стойност
Марка - Sonniger
Модел - Guard 150C
Топлоносител - без топлоносител
Дължина m 1.50
Макс. височина на монтаж m 4.00
Макс. въздушен поток m³/h 3700
Отдавана мощност kW -
Макс. работно налягане MPa -
Присъединителен размер inch -
Захранване V/Ø/Hz 230/1/50
Сила на тока A 2.60
Мощност на мотора на вентилатора W 320
Тегло kg 18.50
Ниво на шум dB(A) 61
Клас на защита - IP21
04 Технически чертежи

technical schema image

technical schema image

Аксесоари