• Гъвкав фотоволтаичен монокристален панел 50W
  • Монокристални клетки с до 17.7% ефективност
  • Висок клас антикорозионно покритие
  • Подходящи за: плавателни съдове, кемпери, каравани и т.н.
  • Гаранция: 2 години

  • Мощност
    50W

162.00лв.
01 Функции

Гъвкавият монокристален панел 50W е с олекотен дизайн, включващ алуминиева основа и PET ламинирани соларни клетки. Ламинатът, използван за покриване на панела, има антикорозионни и антисолни свойства за защита от влага и солена вода, което може значително да скъси живота на модула.

Гъвкавите панели са преносими системи за слънчева енергия, които могат да се използват в превозни средства като каравани, автомобили и лодки, както и за зареждане на слънчеви батерии и интегриране с ново поколение енергийно ефективни устройства. Те са нискобюджетни фотоволтаични системи извън мрежата, широко приложими както на закрито, така и на открито.

Уникалните свойства на соларния гъвкав панел го правят подходящ за използване в различни среди за различни нужди, включително туризъм и ветроходни експедиции. В сравнение с конвенционалните, твърди слънчеви панели, гъвкавите панели имат различни характеристики, включително форма и размер, за да отговорят на изискванията на всеки потребител.

Панелите Solarfam са направени с висококачествени материали и процеси. 50-ватовият модел е надежден и ефективен източник на енергия, предназначен за различни приложения. Благодарение на леките и еластични капсулиращи материали, соларната система е ефективна дори при агресивни условия и силни механични натоварвания.

Изработен от специални полимери по патентована технология, фотоволтаичният модул е устойчив на атмосферни влияния и разрушителни агенти като термичен шок, мъгла, солена вода, слънчева радиация и удар. Противоплъзгащото покритие позволява безопасно ходене.

03 Технически характеристики
  Мерна единица Стойност
Модел - Mono-50W Flex
Номинална мощност W 50
Тип клетка - Монокристали
Брой клетки в серия - 36
Максимална сила на тока (Imp) A 2.99
Максимално напрежение (Vmp) V 16.70
Напрежение при отворен кръг (Voc) V 19.70
Ток при късо съединение (Isc) A 3.51
Толеранс на изхода % +3
Размери (ВxШxД) mm 670х515х3
Тегло kg 1.90
Аксесоари