• Използва се при прехода от PVC канал към свързваното оборудване (вътрешно тяло на климатик)
  • Направен от удароустойчив, пожароустойчив и стабилизиран срещу UV лъчи PVC
  • Температурен диапазон: -20°C до + 60°C
  • RAL 9010 - бял
  • За PVC канал с размер: 65х50мм
  • Посочената цена е бройка


5.60лв.
01 Функции
02 Описание

Здрав и издръжлив материал

За производството на PVC климатичните канали и всички фитинги се използва висококачествена PVC основа, съобразена с изискванията на RoHS. За целта материалът е удароустойчив, пожароустойчив, стабилизиран срещу UV лъчи, твърд поливинилхлорид (PVC) без примеси на олово.

partial image

Изключително лесен монтаж

Климатичните канали се състоят от две части - основа и капак. Основата е специално щанцирана и има обособени отвори за захващане с крепеж към всяка една повърхност. Каналът е проектиран със специален дизайн, така че здравите зъбчета да могат плътно да приберат капака към основата.

Оставената фина вдлъбнатина в основата на PVC климатичня канал има за цел да прибере специално проектираните здрави зъбчета на всеки един допълнителен фитинг и преход. Този детайл естетически отличава тези климатични канали от всички останали предлагани на пазара.

partial image

Гумиран преход

Накрайникът е със специално проектиран преход от високоиздържлива гума. Тя гарантира плътното прилепване и естетически завършек на климатичния канал към вътрешното тяло на климатика.

partial image

Приложение

Декоративен елемент използван при прехода от PVC климатичен канал към свързваното оборудване (вътрешно тяло на климатик). Благодарение на гъвкавия гумиран маншон, накрайникът прилепва плътно към кутията на оборудването, като успешно покрива неравности и извивки по неговата форма.

partial image

03 Технически характеристики
  Мерна единица Стойност
Материал - PVC с UV защита
Размери (Височина/Широчина) mm 65х50
Цвят - RAL9010
Съвместимост тип PVC климатичен канал 65х50
Подобни продукити
Аксесоари