Колонен инверторен климатик KAISAI KFS-24HRG32X/KOX430L-24HFN32X

Арт. номер: 13064

 • Висока сезонна и енергийна ефективност: SEER 6.10 (A++)//SCOP( -7°С) 4.00 (A+)/SCOP 4.60 (A++)
 • Лесен монтаж, интуитивен сензорен панел, достъпен за почистване
 • Подходящ за по-компактно и дискретно позициониране
 • Елегантен дизайн с широкообхватен въздушен поток
 • Хладилен агент R32
 • Гаранционен срок: 36м.

 • Клас
  A++
 • Мощност
  24
 • Отопление
  7.62 kW
 • Охлаждане
  7.03 kW

3 199.00лв.
01 Функции
02 Описание
Инверторторни технологии

Енергоефективност

Охлаждане
A++
Отопление
A++
SEER
6.10
SCOP
4.60

Разработената и интегрирана инверторна технология в климатиците KAISAI спомага за намаляване на енергийната консумация и повишаване на енергоефективността на машината. Компресорите на всички климатични инсталации KAISAI са направени от масивни и здрави компоненти, които са изключително издръжливи на работа под налягане. Мощният мотор на инсталацията гарантира безотказна работа при широк работен и температурен диапазон.

partial image

Инверторен мотор на вътрешното тяло
34.50 dB (A)

partial image

Плавната работа на инверторния мотор на турбината на вътрешното тяло гарантира изключително тиха работа на климатичната система KAISAI.

Автоматичен рестарт

При евентуални нарушения в електрозахранващата мрежа, климатикът е оборудван с функция да запомни последните си настройки и при възстановяване на електроподаването автоматично се връща към режим на работа при последно зададените параметри. Тази опция е изключително полезна както за зимните, така и за летните месеци и помага да поддържа помещението аклиматизирано дори и при ваше отсъствие.

partial image

Функция сън

При функция сън, климатикът се грижи за вашия комфорт като налага интелигентен контрол на температурата. Зададената температура се увеличава с по 1°C на час в продължение на 2 часа (респективно, намалява при отопление). През това време вентилацията е на минимална скорост за по-голям комфорт и безшумна работа. След 5 часа климатикът сам се изключва, гарантирайки комфортна и почти незабележима промяна в температурата която гарантира уют и енергоспестяване.

partial image

3D въздушен поток

Хоризонталните и вертикалните клапи се движат едновременно за да могат ефективно да миксират въздуха в помещението. Това гарантира постигането на равномерна температура в помещението и пълноценно климатизиране.

partial image

Температурен сензор

Температурният сензор е вграден в дистанционното управление. По този начин се постига по-точно отчитане на температурата в помещението, защото е в непосредствена близост до обитателите. Това спомага за климатика да се настрои спрямо нуждите на помещението.

partial image

Засичане на теч на хладилен агент

Климатикът е оборудван с вграден газоанализатор и при евентуално изтичане на хладилен агент, вътрешното тяло ще изпише съобщение "EC" и климатикът ще се изключи автоматично. Тази функция помага от евентуално изтичане на газ в стаята и предпазва компресора от евентуална повреда.

partial image

Чист въздух

Модерните филтри използвани в продуктовата гама на KAISAI, гарантират чист и свеж въздух в климатизираното помещение. Филтрите успяват да уловят дори най-фините частици домашен прах, бактерии и микроби, оставяйки въздуха по-чист и здравословен.

partial image

Филтър със сребърни йони

Филтърът със сребърни йони е разработен за да унищожава бактериите и да предотврати развитието на микроорганизми в климатика. Ефективността на филтъра подсигурява нужното хигиенно ниво за по-голям комфорт във вашия дом или работно помещение.

partial image

Филтър с витамин C

Филтърът отделя витамин С, който има позитивен ефект върху човешката кожа. Филтърът действа и като силен антиоксидант, защото витамин С има възстановяващ ефект, стимулира производството на колаген и понижава стреса.

partial image

3M филтър

Благодарение на уникалния си дизайн, 3M филтърът улавя прахови частици и други вредни частици от въздуха, които могат да причинят респираторни проблеми.

partial image

Хладилен агент R32

Климатичната система работи с хладилен агент R32, който е специално разработен с цел намаляване влиянието върху глобалното затопляне, като се достига до 70% по-нисък потенциал за глобално затопляне (GWP – global warming potential) в сравнение с фреон R410A. Част от ползите на R32 е и достигането на по-високи нива на енергийна ефективност, както и по-висок потенциален охладителен ефект в сравнение с R410A. Накратко – нужна е по-малко енергия, за постигане на желаната температура и по-малко количество хладилен агент при работа.

partial image

Изкуството "KAISAI"

Изкуството да се пребориш с жегата през лятото, и студа през зимата.


03 Технически характеристики
  Мерна единица Охлаждане Отопление
Мощност kW 0.68 - 7.03 - 8.52 2.81 - 7.62 - 9.79
Номинална мощност kW 7.03 7.62
Консумация kW 2.34 2.00
SEER (сезонен енергиен коефициент) W 6.10 -
SCOP (сезонен енергиен коефициент) W - 4.60
SCOP (сезонен енергиен коефициент -7°С) W - 4.00
Енергоефективност - A++ A++
Енергоефективност -7°С - - A+
Допустими граници на външна температура °C DB -15 до 50 -15 до 24
  Мерна единица Външно Вътрешно
Размери (Височина/Широчина/Дълбочина) mm 890 x 673 x 343 1775 x 405 x 405
Тегло kg 44.70 29.90
Циркулация на въздуха m³/h 7,500.00 990.00
Ниво на шум dB(A) 59.00 34.50
Диаметър на дренажна тръба mm 15.8 до 16.7 13.80
  Мерна единица Стойност
Максимална денивелация m 25.00
Захранване V/Ø/Hz 230/1/50
Диаметър на тръбите (течна/газова) mm 6.35/12.70
Максимална дължина на тръбите (без дозареждане) m 65 (5)
Хладилен агент - R32
Потенциал на глобално затопляне (GWP) - 675.00
Заряд kg(CO2eq-T) 2.80 (1.890)
Аксесоари