Стенен инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZSP-W/SRC35ZSP-W

Арт. номер: 12012

 • Компактен, стилен и неподвластен на времето дизайн
 • Висока енергийна ефективност – SEER 7.30 (A++) / SCOP 4.40 (A+)
 • Изключително тих - 23dB(A)
 • Нов екологосъобразен хладилен агент R32
 • Гаранционен срок: 36м.

 • Клас
  A++
 • Мощност
  12
 • Отопление
  3.60 kW
 • Охлаждане
  3.20 kW

1 579.00лв.
01 Функции
02 Описание
Енергоспестяващи

Енергоефективност

Охлаждане
A++
Отопление
A+
SEER
7.30
SCOP
4.40

Разработените и интегрирани технологии в климатичната система на Mitsubishi Heavy Industries осигуряват висока енергийна ефективност, която е безкомпромисно съчетана с постигането на комфорт при климатизирането на помещението. Благодарение на иновативните технологии и екстри това се постига с лекота и прецизност.

partial image

Режим HI POWER

В РЕЖИМ НА ОХЛАЖДАНЕ

Специално разработен, този режим на работа има за цел да достави мощен студен въздушен поток за по-бързо охлаждане на помещението. Той е изключително полезна опция при нуждата да охладите вашето помещение в горещ летен ден, когато климатикът не е работил. Този режим на работа е проектиран да трае 15 минути, за да се избегне преохлаждане на помещението, като след това климатикът се връща към нормален режим на работа.

В РЕЖИМ НА ОТОПЛЕНИЕ

Подобно на режим охлаждане при отопление този режим може да се използва за бързо затопляне на помещението в студените зимни дни. Режимът е разработен така, че да може да се превърти по-голямо количество въздух, за да може да се усети топлина в най-ниските зони на помещението където е по-студено. И тук режимът трае само 15 минути, след което климатикът се връща обратно в нормален режим на работа, но това е достатъчно за да стоплите бързо когато ставате от леглото или се прибирате вкъщи през студените зимни дни.

partial image

Режим адаптивно управление с предсказване

Сензорите за температура и влажност на климатика, постоянно следят текущите условия в помещението за да подсигурят ефективната работа на системата. При отопление/охлаждане мощността на работа се следи и контролира автоматично спрямо зададената температура.Fuzzy Auto режимът на климатика предлага прецизен контрол на температурата в помещението за повече комфорт дори и при драстични промени на климатичните условия.

partial image

Тишина и комфорт
23.00 dB (A)

partial image

Изчистеният и неподвластен на времето дизайн на климатика на Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems е съобразен и проектиран така, че да бъде тих, да осигури прецизен въздушен поток и контрол на мощността, за да се достави нужния комфорт.

Jet AIR технология

Mitsubishi Heavy Industries използват технологии за аеродинамичен анализ, които са част и от проектирането на турбо-реактивните двигатели. Изчислителна динамика на флуидите се използва за проектирането на формата на лопатките на турбината за създаването на съвършена система за циркулация на въздушния поток в климатика (Jet Air Scroll). Въздушната струя, осигурена от системата е проектирана така, че с минимална енергия да достави голямо количество въздух с равномерен, деликатен, безшумен и дългообхватен въздушен поток.

partial image

Самопочистване

Тази функция стартира след спирането на нормалната работа на климатичната система и е с продължителност два часа като има за цел да изсуши вътрешното тяло и да предотврати образуването на плесен. Потребителят може да избере дали да активира този режим.Когато режимът е активен, той подтиска развитието на спорите на плесените и предотвратява развитието на гъбична тъкан.

partial image

Широк температурен диапазон

Високотехнологични, моделите могат да предложат сравнително разширен диапазон на работа както при отопление, така и на охлаждане. Това позволява на климатизаторите да запазят отношенията на отдавана и консумирана мощност дори при екстремно ниски или високи температури.

partial image

Хладилен агент R32

Климатичната система работи с хладилен агент R32, който е специално разработен с цел намаляване влиянието върху глобалното затопляне, като се достига до 70% по-нисък потенциал за глобално затопляне (GWP – global warming potential) в сравнение с фреон R410A. Част от ползите на R32 е и достигането на по-високи нива на енергийна ефективност, както и по-висок потенциален охладителен ефект в сравнение с R410A. Накратко – нужна е по-малко енергия, за постигане на желаната температура и по-малко количество хладилен агент при работа.

partial image

03 Технически характеристики
  Мерна единица Охлаждане Отопление
Мощност kW 0.90 - 3.20 - 3.70 1.00 - 3.60 - 4.60
Номинална мощност kW 3.20 3.60
Консумация kW 0.91 0.93
SEER (сезонен енергиен коефициент) W 7.30 -
SCOP (сезонен енергиен коефициент) W - 4.40
Енергоефективност - A++ A+
Годишна консумация kWh/a 155.00 955.00
Допустими граници на външна температура °C DB -15 до 46 -15 до 24
  Мерна единица Външно Вътрешно
Размери (Височина/Широчина/Дълбочина) mm 540 x 702 x 275 267 x 783 x 210
Тегло kg 28.50 7.00
Циркулация на въздуха m³/h 1,320.00 576.00
Ниво на шум dB(A) 48.00 23.00
Диаметър на дренажна тръба mm 15.8 до 16.7 13.80
  Мерна единица Стойност
Захранване V/Ø/Hz 230/1/50
Изсушаване l/h 1.80
Диаметър на тръбите (течна/газова) mm 6.35/9.52
Максимална дължина на тръбите (без дозареждане) m 15 (15)
Максимална денивелация (по-високо/по-ниско външно) m 10.00
Хладилен агент - R32
Потенциал на глобално затопляне (GWP) - 675.00
Заряд kg(CO2eq-T) 0.68 (0.459)
04 Технически чертежи

technical schema image

technical schema image

05 За изтегляне
Брошура MHI серия STANDARD (ZSP) Изтегли
Ръководство за експлоатация MHI серия STANDARD (ZSP) Изтегли
Аксесоари